Текст звернення:

“ЗВЕРНЕННЯ ПРАВОГО СЕКТОРУ ТА УНА-УНСО ВІННИЧЧИНИ ДО ДЕПУТАТІВ ВСІХ РАД ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ, ВІННИЧАН, ЗМІ

Кривавий режим Януковича ще не впав. Беткути і тітушки, озброєні автоматами та снайперськими гвинтівками, ще не в камерах, а безкарно розгулють на свободі в пошуках нових жертв. Хоча ми бачимо як зрадники, шахраї та пройдисвіти, яких Янукович годував з руки, почали втікати від нього. Це ми бачимо і в нашій області.

Бійці Вінницького Правого сектору були на лінії вогню в Києві і один з них Максим Шимко поліг смертю хоробрих, захищаючи нашу свободу. Вічна пам’ять герою! На Вінниччині здорові сили влади, силових структур і громадянського суспільства в особі Вінницької Народної Ради та, насамперед, Правого сектора й УНА-УНСО не допустили масштабного кровопролиття і забезпечили відносний мир і спокій. Єдиною жертвою режиму став поранений вінничанин, в якого наказав стріляти на ураження голова Вінницької ОДА Іван Мовчан. Сьогодні цей злочинець втік, залишивши своєю «смотрящою» голову обласного осередку «Батьківщини» Людмилу Щербаківську та голову обласного осередку «Свободи» Олексія Фурмана. Ці особи спільно з Іваном Мовчаном причетні до викрадення керівника Правого сектору Вінниччини Сергія Чумака 24.02.2014 року. Сьогодні посібники режиму Щербаківська та Фурман, через так звану Народну Раду Вінниччини, яку вони створили разом з Мовчаном, за спиною громадськості, намагаються нейтралізувати активність громадян по демонтажу кривавої влади Януковича на Вінниччині та врятувати від відповідальності місцевих злочинців.

Ми відповідально заявляємо, що поважаємо «Батьківщину» й «Свободу» та надалі працюватимемо з ними та іншими опозиційними силами по звільненню Вінниччини від диктатури та її посібників. Але ці партії повинні негайно очиститись від посібників режиму і припинити займатися боротьбою за посади та легкі гроші, а виконувати волю народу.

Ми заявляємо, що Мовчанівська Народна Рада, якою керують Щербаківська та Фурман, – представляє місцевий злочинний режим і його посібників.

Єдиним легітимним представником громадянського суспільства на Вінниччині є Вінницька Народна Рада, утворена вінничанами на Вінницькому Народному Вічі 18 січня 2014 року (координатор Сергій Чумак).

21.02.2014 р. м.Вінниця
Правий сектор Вінниччини та УНА-УНСО”



Переглядів: 5735
Поширень: 0