Пікетувати вінницький супермаркет компанії «Метро Кеш енд Керрі» 3 лютого збираються активісти Самооборони Вінницького району та місцевої організації «Союзу десантників». Акцію назвали - «Не КУПУЙ російське!».

За словами Віктора Маліновського, організатори акції вважають, що в торговому закладі не належним чином маркують продукцію виробництва РФ, а так як Росія визнана країною-агресором, то всі магазини повинні, крім штрих-коду, вказувати в більш доступній формі, з якої держави завезений товар.

І тут постає питання - до чого тут "Метро"?! Адже ще у серпні 2014 року, одразу після ухвалення рішення Вінницької міської ради «Про додаткові заходи щодо підтримки українського виробника», яке передбачало маркування товарів російського виробництва, в супермаркеті всі російські товари були позначені прапором Росії:

Маліновський отримав замовлення на пікетування супермаркету "Метро" у Вінниці?!

Також компанія "Метро" однією з перших почала допомагати українській армії, в тому числі і вінницьким бійцям.

Можна тільки припустити, що ініціатор або ініціатори пікету хочуть налагодити «діалог» з керівництвом вінницького «Метро». Щоб і їм допомагали ...

Нагадаємо, в останні роки В. Маліновський позиціонував себе, як лідер опозиційної до міської влади ГО «Голос народу», а тепер виступає від імені «Союзу десантників».

Вчора ми повідомляли, що автомобіль Віктора Маліновського поставили на арештмайданчик.



Переглядів: 6240
Поширень: 0