31 жовтня відбулось чергове засідання Центральної виборчої комісії, яке провів Голова Комісії Володимир Шаповал.

6 жовтня 2011 року Верховна Рада України своєю постановою достроково припинила повноваження народного депутата України О.В.Поліщука, обраного 30 вересня 2007 року в багатомандатному загальнодержавному виборчому окрузі від «Блоку Литвина», у зв’язку з його особистою заявою про складення ним депутатських повноважень.

Відтак, відповідно до виборчого законодавства, Комісія визнала обраним та зареєструвала народного депутата України в багатомандатному загальнодержавному виборчому окрузі Чернія Василя Васильовича.

Для довідки:

Черній Василь Васильович

Заступник голови Вінницької обласної державної адміністрації

Черній Василь Васильович народився 3 листопада 1959 року в селі Ванжулів Лановецького району Тернопільській області. Після закінчення Ванжулівської восьмирічної школи продовжував навчання у Буглівській середній школі Лановецького району Тернопільської області. У 1976 році вступив до Уманського сільськогосподарського інституту ім.О.М.Горького, який закінчив у 1981 році за спеціальністю вчений агроном. Після закінчення інституту, працював агрономом районної станції захисту рослин в смт.Ланівці Тернопільської області.

З квітня 1981 року по листопад 1982 рік строкова військова служба. Протягом 1983-1984 років працював агрономом по насінництву в районному управлінні сільського господарства Лановецького райвиконкому Тернопільської області. З листопада 1984 року по 1987 рік старший агроном відділу освоєння пісків та малопродуктивних земель Українського науково-дослідного інституту садівництва УААН. Далі 1987-1992р. робота на Кримській дослідній станції садівництва, де пройшов шлях від молодшого наукового співробітника до заступника директора з наукової роботи. Закінчив аспірантуру при Українському науково-дослідному інституті УААН. З 1992 року по 1998 рік директор Подільської дослідної станції інституту садівництва Української Академії аграрних наук. З лютого 1998 року по грудень 1999 року очолював Липовецьку райдержадміністрацію Вінницької області. З грудня 1999 року – начальник головного управління сільського господарства і продовольства облдержадміністрації, а з серпня 2005 року – начальник головного управління агропромислового розвитку облдержадміністрації. В червні 2006 року призначений заступником голови Вінницької облдержадміністрації з питань агропромислового комплексу.

За вагомий особистий внесок у розвиток агропромислового виробництва, багаторічну самовіддану працю і високий професіоналізм у 2002 році йому присвоєно Почесне звання «Заслужений працівник сільського господарства України», також нагороджений трудовою відзнакою Міністерства аграрної політики України – «Знак Пошани». Українська православна церква за внесок в духовний розвиток українського народу нагородила Орденом Святого Володимира II ступеня.

Одружений. Дочка студентка.


Переглядів: 5147
Поширень: 0