Зокрема, начальників відділу з питань банкрутства призначено в Автономній Республіці Крим, у Вінницькій, Донецькій, Закарпатській, Івано-Франківській, Луганській, Львівській, Миколаївській, Одеській, Полтавській та у Тернопільській областях. Про це повідомив Міністр юстиції Олександр Лавринович.

Як повідомили "RegioNews" у прес-службі Мін\'юсту, згідно з останніми призначеннями, на посаду начальника відділу з питань банкрутства Головного управління юстиції Міністерства юстиції України в Автономній Республіці Крим призначено Фішер Надію Володимирівну.

Відділ з питань банкрутства Головного управління юстиції у Вінницькій області очолив Остапенко Олександр Євгенович.

На посаду начальника відділу з питань банкрутства Головного управління юстиції у Донецькій області – Ткаченка Олександра Володимировича.

Завідувачем сектору з питань банкрутства Головного управління юстиції у Закарпатській області стала Кордас Ольга Олександрівна.

Відділ з питань банкрутства Головного управління юстиції в Івано-Франківській області очолив Стусяк Віталій Іванович.

Начальником відділу з питань банкрутства Головного управління юстиції у Луганській області призначено Іванову Марину Олександрівну.

Відділ з питань банкрутства Головного управління юстиції у Львівській області очолила Ребрій Галина Ігорівна.

На посаду начальника відділу з питань банкрутства Головного управління юстиції у Миколаївській області призначено Решетілова Георгія Олександровича.

Начальником відділу з питань банкрутства Головного управління юстиції в Одеській області став Вовк Михайло Іванович.

На посаду начальника відділу з питань банкрутства Головного управління юстиції у Полтавській області призначено Сластьоненка Петра Васильовича.

Завідувачем сектору з питань банкрутства Головного управління юстиції у Тернопільській області стала Коковська Ірина Андріївна.

Міністр юстиції нагадав, що Міністерство юстиції було визначено головним органом з формування та забезпечення державної політики у сфері банкрутства згідно з Указом Президента України. На реалізацію цих повноважень в областях при Головних управліннях юстиції були утворені спеціальні підрозділи з питань банкрутства. З 21 листопада 2011 року, Міністерство юстиції та його територіальні органи розпочали фактичне виконання повноважень з формування та забезпечення реалізації державної політики з питань банкрутства.


Переглядів: 4596
Поширень: 0