Відповідно до законодавства України голова Вінницької обласної державної адміністрації Микола Джига подав декларацію про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру за 2011 рік.

Згідно з декларацією, його дохід за 2011 рік склав 358,623 тис. грн. (минулого року загальна сума сукупного доходу: 204 тис. грн).

У розділі «Нерухоме майно» у власності голови облдержадміністрації перебуває земельна ділянка загальною площею 3000 квадратних метрів, житловий будинок 180 квадратних метрів та дачний будинок 70 квадратних метрів.

Утримання та обслуговування майна обійшлися голові облдержадміністрації у 40,000 тис. грн.

Нагадаємо, що тиждень тому оприлюднив свою декларацію про доходи за минулий рік і вінницький міський голова Володимир Гройсман, дохід якого за 2011 рік склав 724 тис. грн.

Це – середні доходи посадовців такого рангу в Україні. Торік, наприклад, найбіднішим серед декларантів став тернопільський міський голова Сергій Надал, який вказав місцем проживання кімнатку в 12 м.кв. у гуртожитку та дохід в 71 тисячу гривень. Якби не його дружина, службовець управління статистики, з своїми мільйонними доходами, котеджем та джипом „Паджеро», меру було б геть непереливки. Цього року декларації він ще не оприлюднував.



Переглядів: 3871
Поширень: 0