На засіданні розглянуто каЗасідання кадрової комісіїндидатури 12 претендентів на посади у райдержадміністрації Барського, Могилів – Подільського та Тростянецького районів.

Голова облдержадміністрації наголосив, що окрім відповідних фахових знань, претенденти на керівні посади повинні володіти соціально-економічною ситуацію в своїх територіях та мати чіткий план заходів з покращення стандартів життя громадян. Таким чином, здатність визначити стратегічні пріоритети розвитку тих чи інших галузей стала основним критерієм прийняття остаточного рішення по кожній кандидатурі.

Микола Джига підкреслив, що починати роботу слід з детальної інвентаризації наявних ресурсів в кожному районі. «Треба зробити баланс, звести усе, що є в районі. Розібратися з інфраструктурою промисловості», - зазначив він. Керівник області зауважив, що саме влада на місцях повинна вишуковувати усі можливоЗасідання кадрової комісіїсті для залучення інвестицій та розвитку нового виробництва, яке забезпечить робочі місця.

Оцінювати роботу чиновників, наголосив Микола Джига, будуть не по формальних показниках, а по реальних зрушеннях в економіці. Основним для керівника, зазначив голова облдержадміністрації є робота з людьми.

Новопризначеному керівництву Микола Джига побажав успіху, не робити поспішних висновків і головне постійно займатись самоосвітою.



Переглядів: 4218
Поширень: 0