Такі навчально-організаційні семінари за інтерактивним методом навчання майбутніх фахівців проходитимуть у Вінниці, Миколаєві та Стриї. Участь у тренінгах можуть брати представники громади, ініціативні групи мешканців, представники громадських організацій тощо. Перший семінар відбудеться 22 листопада 2012 року у Вінниці на базі Вінницької міської громадської організації «Кредо» в Ресурсному центрі підтримки ОСББ за адресою: вул. Першотравнева, 78.

Семінар відбудеться за підтримки Програми «Громадянське суспільство та належне врядування», яку реалізує Міжнародний фонд «Відродження». Основною метою проекту є передача унікального для України досвіду, який спрямований покращення взаємодії між сусідами.

Довідка:

Сусідська взаємодопомога («Neighbourhood Watch») - це метод тісної спільної роботи за участю будинків, під\'їздів, приватних господарств, міліції та місцевої влади з метою допомогти людям захистити себе та свою власність, зменшити небезпеку вчинення злочинів та поліпшити умови проживання за допомогою поліпшення рівня безпеки житла; підвищення пильності; створення командного духу серед сусідів; поліпшення якості проживання. Практика розвинених країн, таких як Великобританія та США, доказує, що «Сусідська взаємодопомога» ефективна для зниження багатьох видів злочинності та згуртування мешканців для вирішення проблем свого будинку, району або міста



Переглядів: 3858
Поширень: 0