Проект, що протягом двох років реалізовуватиметься в Україні Всеукраїнською молодіжною громадською організацією «Демократичний Альянс» у співпраці з партнерами зі Швеції, спрямований на збільшення кількості ціннісних та компетентних молодих людей готових взяти на себе відповідальність за демократичний та безкризовий розвиток України.

В «Академії політичної освіти «Ходімо разом!» протягом двох років загалом навчатимуться 120 людей, які матимуть змогу суттєво підвищити власний рівень теоретичних знань та практичних навиків, що допоможуть їм збільшити свою участь у державотворчих процесах в Україні.

Учасники проекту братимуть участь у семінарах, круглих столах, наукових дослідженнях, публікуватимуть дебатні статті та виконуватимуть практичні завдання.

До викладання в «Академії політичної освіти» залучатимуться українські та іноземні експерти.
Протягом 2009 року заходи проекту проходитимуть в Миколаєві, Житомирі, Дніпропетровську, Одесі, Києві, Харкові, Донецьку, Запоріжжі, Чернігові, Івано-Франківську та Вінниці.

Детальніше про проект та про умови участі у ньому можна дізнатися на сайті Демократичного Альянсу (http://www.dem-alliance.org/).


Переглядів: 3607
Поширень: 0