Відповідно до розпорядження голови облдержадміністрації Івана Мовчана №750 від 29 грудня 2012 р. з січня 2013 року з’являться департаменти: агропромислового розвитку, фінансів, освіти і науки, охорони здоров’я та курортів, вже працює реорганізований Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю.

Шляхом злиття головного управління економіки облдержадміністрації, управління капітального будівництва облдержадміністрації і управління міжнародного співробітництва та євроінтеграції облдержадміністрації створюється Департамент економіки, будівництва та євроінтеграції облдержадміністрації. А об’єднане головне управління праці та соціального захисту населення облдержадміністрації і управління у справах сім’ї та молоді облдержадміністрації утворить Департамент соціального захисту населення, сім’ї та молоді облдержадміністрації.

Головне управління житлово-комунального господарства, енергетики та зв’язку облдержадміністрації об’єднується з управлінням транспорту облдержадміністрації в Департамент житлово-комунального господарства, енергетики, транспорту та зв’язку облдержадміністрації. Відділ у справах національностей облдержадміністрації і відділ у справах релігій облдержадміністрації в управління у справах національностей та релігій облдержадміністрації.

Головне управління з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи облдержадміністрації реорганізовується в управління цивільного захисту та ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи облдержадміністрації

Всі зміни у структурі облдержадміністрації та райдержадміністрацій планується провести в межах граничної чисельності обласної та районних держадміністрацій, відповідно до встановленої Кабінетом Міністрів України у 2009 році чисельності, вони не потребуватимуть додаткових коштів, а будуть проведені в межах затверджених видатків на утримання районних держадміністрацій згідно із Законом України про державний бюджет України.



Переглядів: 4017
Поширень: 0