Як  повідомляє Урядовий портал, затверджено відповідний графік таких зустрічей з головами Ради міністрів Автономної Республіки Крим, обласних, Київської та Севастопольської міських державних адміністрацій.

Такий формат співпраці центральної та місцевої виконавчої влади Сергій Арбузов запропонував з метою більш оперативного вирішення нагальних проблем. Саме за такий контакт висловлювалися й керівники регіонів.

Порядок прийому формуватиметься у визначеному порядку. Кожен керівник регіону буде мати змогу зустрітися із керівництвом міністерств приблизно один раз на місяць.

Отже, зустріч Сергія Арбузова із головою вінницької ОДА Іваном Мовчаном запланована на п’ятницю, 11 січня.

За рішенням Першого віце-прем’єр-міністра у зустрічах з головами ОДА братимуть участь й керівники міністерств та відомств, в безпосередній компетенції яких знаходиться розв’язання порушених питань. Зокрема, йдеться про зустрічі з керівництвом Мінфіну, Мінекономрозвитку, Мінагрополітики, Міністерства доходів і зборів, Мінсоцполітики, Мінінфраструктури та Мінрегіону, а також підсумкові - з Першим віце-прем’єр-міністром Сергієм Арбузовим та Віце-прем’єр-міністром Олександром Вілкулом.

У кожному із зазначених міністерств буде визначено осіб, відповідальних за організацію проведення таких зустрічей.



Переглядів: 4134
Поширень: 0