З метою удосконалення механізму управління об\'єктами державної власності та надання відомостей до Єдиного реєстру об’єктів державної власності Фонду державного майна України по Вінницькій області, Головним управлінням економіки облдержадміністрації проводиться відповідна робота з організації проведення в області інвентаризації державного майна станом на 31 грудня 2012 року, яке знаходиться на балансі юридичних осіб, утворених облдержадміністрацією та райдержадміністраціями, відповідно до Методики проведення інвентаризації об’єктів державної власності, затвердженої Постановою Кабінету Міністрів України від 30.11.2005 р. №1121 “Про затвердження Методики проведення інвентаризації об’єктів державної власності”.

В ЄДРПОУ станом на 01.01.2013 року у Вінницькій області знаходяться 444 юридичних осіб, які утворені розпорядженнями голови облдержадміністрації та голів райдержадміністрацій (в тому числі 11 госпрозрахункових державних підприємств).

Згідно із окремим дорученням першого заступника голови облдержадміністрації Боровського М.А. Головне управління економіки облдержадміністрації співпрацює з районними державними адміністраціями, головними управліннями і управліннями облдержадміністрації, керівниками установ та державних підприємств, підпорядкованих обласній державній адміністрації, які в термін до 1 березня 2013 року повинні надати для узагальнення відповідно до затверджених Фондом державного майна України класифікаторів на підставі даних інвентаризаційних описів переліки державного майна.

Результатом даної роботи стане покращання ефективності використання державного майна, яке знаходиться на балансі юридичних осіб, утворених облдержадміністрацією та райдержадміністраціями.



Переглядів: 3506
Поширень: 0