Традиційно, нового керівника району представив голова облдержадміністрації Іван Мовчан.

Голова облдержадміністрації представив нового керівника Томашпільського району

Глава регіону зазначив, що Олександр Корчовий – це людина, яка працювала в господарській структурі, гарний аграрник та досвідчений менеджер. Він також підкреслив, що Томашпільський район має потужний потенціал розвитку і є передовим за багатьма показниками, тому завдання нового очільника району – підтримувати досягнення і сприяти їх покращенню.

Очільник області задекларував основні напрямки роботи обласної влади у 2013 році. Зокрема, він повідомив, що в облдержадміністрації запроваджено новий формат співпраці з керівниками районів – щоквартальні звіти голів райдержадміністрацій.

Іван Мовчан також наголосив на необхідності покращення якості надання медичних послуг населенню та поставив завдання налагодити тісну співпрацю із бізнесовими структурами, аби легалізувати заробітну плату і забезпечити дотримання соціальних гарантій. Керманич області звернув увагу на необхідність відродження сільських будинків культури та здійснення заходів по благоустрою територій району.

Іван Мовчан висловив сподівання, що новий керівник зуміє налагодити роботу районної виконавчої влади задля комфортного життя томашпільчан.

Олександр Корчовий і Іван Мовчан

У свою чергу Олександр Корчовий подякував очільнику області за високу довіру, а також запевнив, що зробить усе можливе задля процвітання Томашпільського району.

Слова привітання висловив голова районної ради Анатолій Олійник. Він зазначив, що розпочалась нова сторінка в історії району, а також висловив сподівання, що наразі Томашпільський район очікують позитивні зміни.

Раніше ми повідомляли про кадрові змінив в облдержадміністрації. Зокрема,  Іван Мовчан підписав розпорядження «Про переведення Неїлика М.М. на посаду директора Департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації» , «Про переведення Копачевського М.А. на посаду директора Департаменту фінансів облдержадміністрації» та «Про переведення Івасюка І.Д. на посаду директора Департаменту освіти і науки облдержадміністрації»



Переглядів: 6391
Поширень: 0