Представляючи колективу нового керівника, Іван Мовчан зазначив, що сьогодні кожен третій житель Вінницької області має відношення до Департаменту соціальної політики, а категорія населення, з якою працює колектив установи, є найбільш вразливою.

Іван Мовчан представив нового керівника Департаменту соціальної політики облдержадміністрації

«Спокійна, конструктивна і системна робота – запорука ефективності вашої діяльності. І дуже важливо, аби новий керівник зуміла найближчим часом сформувати відповідну ауру в колективі, трансформувати її на місця. Аби люди, з якими ми працюємо, відчули позитивні зміни», - підкреслив очільник області.

Голова облдержадміністрації в черговий раз акцентував увагу на соціальних ініціативах Президента України Віктора Януковича, наголосивши на необхідності посиленої уваги до дітей з інвалідністю.

Іван Мовчан представив нового керівника Департаменту соціальної політики облдержадміністрації

«Цього року ми беремо на особливий контроль інтернатні заклади. Зокрема, відпрацьовуватимемо низку заходів щодо системного ремонту Ладижинського дитячого будинку-інтернату, покращення умов лікування і перебування у ньому дітей. Вже є відповідне доручення, тож будемо формувати ресурс для його реалізації», - зауважив Іван Мовчан.

Керівник Вінниччини наголосив, що саме від Департаменту соціальної політики залежить думка громадян про владу, та висловив побажання, аби зазначене відомство стало у цьому плані взірцем.



Переглядів: 6784
Поширень: 0