Президент України Віктор Янукович ініціює впровадження центрів адміністративних послуг в усіх регіонах. Про це Глава держави сказав під час спілкування зі ЗМІ у Вінниці.

За його словами, Вінницька область є лідером у реалізації такого проекту. Зокрема, створено центральний та три регіональні центри адміністративних послуг.

На прикладі роботи Вінницького центру адмінпослуг уже можна робити висновки стосовно переваг і недоліків у реалізації даного проекту, зазначив Віктор Янукович. Органам центральної влади та центрам адмінпослуг необхідно скоординувати свою роботу для того, щоб налагодити співпрацю та допомагати громадянам в оформленні тих чи інших послуг, наголосив Глава держави.

«Переконаний, що й інші регіони йтимуть цим шляхом», - сказав Віктор Янукович.

Під час наради з адміністративно-господарським активом Вінницької області Президент доручив Міністру соціальної політики Наталії Королевській активно долучатися до роботи в рамках таких центрів, щоб громадяни могли отримувати в них не лише адміністративні, а й соціальні послуги.

Також Віктор Янукович доручив Кабінету Міністрів підготувати зміни до Державного бюджету на 2013 рік.

«Ми завжди це робили, і цей рік не є винятком. Сьогодні маємо такі плани і є вже доручення Уряду для того, щоб підготувати зміни до бюджету за результатами першого кварталу, а потім і першого півріччя», - зазначив Віктор Янукович.

Глава держави повідомив, що ці зміни стосуватимуться як вирішення соціальних питань, так і виправлення недоліків, допущених при ухваленні бюджету цього року. «І, безумовно, питання розвитку регіонів», - наголосив Президент.



Переглядів: 5658
Поширень: 0