З 18 червня у вінничан з’явилася можливість попереднього запису в електронній системі управління чергою до спеціалістів (адміністраторів, державних реєстраторів тощо) Центру адміністративних послуг «Прозорий офіс» та його територіальних відділень.

Попередній запис до черги здійснюється у Центрі «Прозорий офіс» на Соборній та кожному його територіальному відділенні окремо, за особистим звернення відвідувача до адміністратора (спеціаліста) або за телефоном. Для цього необхідно (усно або в телефонному режимі) надати адміністратору наступну інформацію: прізвище, ім\'я, по-батькові; адресу місця проживання; питання, з яким планується візит до Центру; бажані дата та час візиту.

Прийом за попереднім записом здійснюється у заплановані день та час за пред’явленням документа, який посвідчує особу відвідувача.

Для уникнення непорозумінь під час відвідування Центру та його територіальних відділень відвідувачам, які попередньо записались на прийом, необхідно прибути у визначений день не пізніше ніж за 5 хвилин до запланованого часу прийому, отримати у працівника рецепції іменний талон системи управління чергою (якщо такий не отримувався під час особистого візиту) та слідкувати за табло системи управління чергою. У випадку, якщо адміністратор у визначений час зайнятий обслуговуванням попереднього відвідувача, людину, записану попередньо, викличуть наступною.

Найближчим часом планується запровадження можливості попереднього запису в електронній системі управління чергою відвідувачем самостійно, за допомогою відповідного сервісу на офіційному веб-сайті міської ради в мережі Інтернет. Про впровадження цієї можливості буде повідомлено додатково.

Телефони для попереднього запису:

  • Центральне приміщення Центру (вул. Соборна,59) – 59-51-00;
  • Територіальне відділення Центру «ВИШЕНЬКА» (пр. Космонавтів,30) – 50-86-42, 50-86-43;
  • Територіальне відділення Центру «ЗАМОСТЯ» (вул. 50-річчя Перемоги,7) – 50-86-30;
  • Територіальне відділення Центру «СТАРЕ МІСТО» (вул. Островського,85) – 50-86-26.​



Переглядів: 4705
Поширень: 0