«Сьогодні з цього питання є відповідні завдання Президента України, доручення Уряду, і ми маємо нести повну відповідальність за те, щоб перше робоче місце створювалося і молоді люди, які закінчили вищий навчальний заклад і здобули якісну освіту, могли працевлаштуватися й мати перспективу в регіоні», - зазначив Іван Мовчан.

Голова обласної державної адміністрації повідомив, що на виконання визначених завдань на Вінниччині відпрацьовується наявна база, більше того – в регіоні є практика створення робочих місць у співпраці з облспоживспілкою.

Такий формат взаємодії, переконаний очільник області, дозволить на сучасному етапі створити сотні нових робочих місць. І нещодавній візит керівника регіону до споживчого товариства «Малина» Немирівської райспоживспілки дозволив пересвідчитись у результативності такого підходу.

Іван Мовчану прямому ефірі обласної державної телерадіокомпанії «ВІНТЕРА»

«Ми мали змогу спостерігати, як реально ця програма адаптується на території міста Немирова, що у результаті отримують люди, яка простежується динаміка і яка може бути перспектива надалі. І вважаю, що такий формат варто моделювати і поширювати на території області», - зауважив Іван Мовчан.



Переглядів: 2881
Поширень: 0