Міський голова Гройсман у народні депутати не збирається, розмови про перевибори вважає завчасними, а серед тих, хто окреслює свої наміри, – сильного і самостійного кандидата наразі не бачить, повідомляє ВИННИЦА.info. Таку позицію щодо перевиборів на 11-му виборчому окрузі у Вінниці міський голова висловив сьогодні під час об’їзду у відповідь на запитання одного з журналістів.

Володимир Гройсман висловився досить категорично:

- У 2012 році я підтримував Олександра Домбровського як кандидата по цьому округу. Він один із самих підготовлених депутатів, які можуть абсолютно зрозуміло працювати. І які розуміють, що таке міське господарство, місцеве самоврядування, ті питання, які потребують вирішення. Я так вважав і вважаю по сьогоднішній день.

Друга позиція – я знаю про те, що хтось починає говорити, мовляв, я маю намір балотуватись до Парламенту по 11 округу. Одразу можу сказати і поставити крапку в цьому питанні – я не збираюсь балотуватись до Парламенту ні по 11-му, ні по будь-якому іншому округу України.

По-третє: вибори поки що не призначені і говорити про те, як вони будуть відбуватись, чи будуть, чи не будуть – я не вважаю це моральним. Будуть прийняті рішення про вибори – тоді буде зрозуміло, коли вони будуть відбуватись, і хто може бути кандидатом. Із тих, хто окреслив свої наміри на сьогодні, я не бачу поки що самостійного, сильного, потужного кандидата, який міг би якісно працювати на користь міста.



Переглядів: 4697
Поширень: 0