Вітаючи присутніх з наступаючим професійним святом очільник обласних Міндоходівців у черговий раз запевнила, що сьогодні уся діяльність служби спрямована на побудову прозорих стосунків із суб’єктами господарювання регіону, створення сприятливих умов для ведення ними легального бізнесу, забезпечення зворотного зв’язку. Так, з початку серпня у всіх податкових інспекціях ГУ Міндоходів у Вінницькій області були встановлені спеціальні скриньки для побажань та пропозицій від підприємців. Після відповідного розгляду та узагальнення всі вони будуть використані для удосконалення податкового і митного законодавства та поліпшення роботи органів Міндоходів.

Ірина Зленко, Роман Аксельрод та Валерій Коровій зустрілись з більш ніж 200-ми представниками бізнесу Вінниччини

У свою чергу заступник голови Вінницької ОДА Роман Аксельрод наголосив на тому, що влада зробить все, щоб бізнесу регіону було комфортно працювати в умовах сьогодення. Окрім того відзначив позитивні зміни у стосунках підрозділів Міндоходів області з підприємництвом, що підтверджується відсутністю критичних звернень та нарікань від суб’єктів господарювання.

Заступник голови Вінницької обласної ради Степан Нешик серед іншого зауважив, що у співпраці бізнесу і влади має домінувати партнерство та взаємоповага. Та додав, що Обласна рада готова підтримувати всі пропозиції та напрацювання Міндоходів Вінниччини, які покликані спростити умови ведення бізнесу та покращити інвестиційний клімат у регіоні.

Позитивну динаміку зареєстрованих суб’єктів малого підприємництва відзначив заступник Вінницького міського голови Валерій Коровій. Цей факт, на його переконання, є одним із вагомих чинників, що підтверджує високий рівень надання суб’єктам господарювання різноманітних послуг як у „прозорих офісах” міста, так і в Центрах обслуговування платників Міндоходів.

„Поваги заслуговує той, хто поєднує успішний бізнес із сумлінною сплатою податків”, - підсумувала зустріч Ірина Зленко. Відтак, розуміючи, в яких умовах доводиться працювати підприємцям та скільки ризиків подолати, запевнила, що фахівці підрозділів Міндоходів Вінниччини зі свого боку докладуть максимум зусиль для якісного функціонування усіх електронних сервісів, які покликані спростити діяльність бізнесу, зробивши її більш комфортною.



Переглядів: 4305
Поширень: 0