Підготовка до чергової сесії міської ради тривала два тижні. За цей час депутати ознайомились із усіма проектами рішень на засіданнях постійних депутатських комісій. Вінничани, в свою чергу, можуть переглянути перелік сесійних питань на офіційному сайті http://www.vmr.gov.ua. А вже за кілька днів прийнятті рішення теж будуть розміщенні на сайті у розділі «Прозоре місто» на сторінці «Документи міської ради». Такий підхід до оприлюднення документів органів місцевого самоврядування дозволяє робити діяльність Вінницької міської ради та її виконавчих органів максимально відкритою та прозорою.

На сесії міської ради 25 жовтня депутати розглянули та ухвалили 43 питання порядку денного. Зокрема, затвердили рішення, яке дозволить в структурі департаменту адміністративних послуг створити відділ захисту прав споживачів.

На сьогоднішній день працівники цього підрозділу отримують багато скарг від вінничан щодо роботи підприємств торгівлі та сфери послуг, а важелів впливу на вирішення таких питань немає. Тому з’явилась потреба у створенні відділу, працівники якого будуть слідкувати за дотриманням прав споживачів і захистом їх інтересів.

 



Переглядів: 4665
Поширень: 0