Вже традиційним стало вручення подарунків від міської ради родинам, у яких народилися діти в перший день року та на Різдво. Перед початком сесії, яка відбулася 14 січня, 16 вінницьких родин привітали з поповненням.

Сьогодні коляски та м’які іграшки отримали батьки та рідні 9 хлопчиків та 7 дівчаток. Віталій Сірик, батько Арсенія, який став першим вінничанином, народженим у цьому році, каже, що на такі подарунки з дружиною не очікували, але він стане у нагоді. Утім, найкращим новорічним подарунком для подружжя, звичайно ж, було народження синочка.

Депутати міськради на позачерговій сесії привітали батьків із поповненням у родинах та ухвалили декілька невідкладних рішень

Під час позачергової сесії на розгляд депутатів було винесено три проекти рішень. Перше питання фінансове – про погашення кредиторської заборгованості по послугах та виконаних роботах в кінці минулого року, яка утворилася станом на 1 січня. Ще одне питання пов’язане з продовженням роботи 45 фахівців із соціальної роботи протягом 2014 року в межах структури та штату міського Центру соціальних служб для дітей, сім’ї та молоді.

А третє питання, яке було ухвалене під час сесії – це подання Проекту по створенню сприятливого середовища для співіснування людей і тварин на території міста на Всеукраїнський конкурс проектів та програм розвитку місцевого самоврядування. «Проект стосується реалізації Програми по охороні тваринного світу, - розповів міський голова Володимир Гройсман. – Йдеться про будівництво притулку для тварин, майданчика для їх вигулу, створення програми пошуку господарів та програми реєстрації». У разі перемоги у конкурсі місто зможе залучити 1,5 млн. грн. державних коштів на реалізацію проекту. ​



Переглядів: 4081
Поширень: 0