17 лютого голова обласної державної адміністрації Іван Мовчан спільно з керівниками обласних відомств та управлінь підсумував результати діяльності районних та міських очільників у 2013 році.

«Під час заслуховування звітів ми підбили підсумки минулорічної роботи та задекларували нові позиції для активного їх відпрацювання у році 2014-му. Це, передусім, ремонт доріг, забезпечення населення області якісною питною водою та розвиток фізичної культури і спорту, - зазначив Іван Мовчан, відкриваючи роботу наради. – Сьогодні ми маємо можливість обговорити результати запровадженого формату роботи і окреслити шляхи реалізації завдань, визначених пріоритетними на поточний рік».

Аналізуючи стан соціально-економічного розвитку Вінниччини у розрізі кожного району, Іван Мовчан заслухав коментарі керівників департаментів та служб регіону щодо проведеної за визначеними напрямами роботи та першочергові плани на рік поточний.

Так, задля ефективної реалізації завдань з ремонту доріг, вже відпрацьовані карти районів з нанесенням усіх комунальних доріг та доріг державного й місцевого значення. Також готові пропозиції районів щодо першочергового ремонту автошляхів, і вже найближчим часом на сформовані карти буде нанесено план виконання доручення у 2014 році.

Що стосується питання водопостачання, то планується створення робочих груп у складі представників департаменту ЖКГ, санепідслужби та КП «Вінницяоблводоканалу» задля проведення протягом І півріччя інвентаризації водогонів у кожному населеному пункті, розробки схем водопостачання та проведення лабораторних досліджень води з кожного водогону та криниці, а також обстеження й паспортизації усіх громадських криниць. За результатами цієї роботи будуть визначені населені пункти, найбільш проблемні у питаннях якості питної води та технічного стану водогонів й водопровідної мережі. Саме в таких територіальних громадах вживатимуться першочергові заходи.

Заслухавши оцінки й пропозиції керівників обласних служб та відомств, очільник Вінниччини Іван Мовчан наголосив: базова позиція, з якої повинен розпочатися рік, - це відпрацювання синхронної взаємодії між усіма департаментами та службами регіону. А також зауважив, що визначений формат роботи має трансформуватися і на підрозділи облдержадміністрації. Саме така система роботи забезпечить позитивний результат, переконаний Іван Мовчан.



Переглядів: 2808
Поширень: 0