Шановні вінничани!

Кожен з нас глибоко стурбований тими подіями, які вчора відбулися в Києві. Сталася біда – загинули люди. Всі ми усвідомлюємо, що нікого з них повернути не можна.

Від себе та усіх вінничан я висловлюю щирі співчуття рідним і близьким усіх загиблих.

Як голова обласної державної адміністрації я робив, роблю і буду робити усе можливе, аби на Вінниччині не пролилася людська кров. Адже жоден конфлікт, жодне протистояння не вартує людського життя.

Вінниччина завжди відрізнялась своєю виваженістю і стриманістю. Вона не повинна стати територію ескалації конфліктів та вирішення проблем збройним шляхом. Кожен з нас повинен розуміти, що втратити, зруйнувати набагато легше, ніж збудувати та відновити.

Ми всі разом повинні не допустити насилля і кровопролиття у Вінниці та Вінницькій області.

Силове протистояння, захоплення адмінбудівель, перекриття вулиць – це не шлях до розв’язання суспільних проблем.

Ми і надалі повинні показувати приклад толерантності, виваженості та мудрості. Адже кожен з нас по-своєму любить нашу Вінниччину і Україну.

Я ще раз звертаюсь до всіх, від кого залежить доля нашої держави: жителів Вінниччини, депутатів усіх рівнів, незалежно від політичного забарвлення, громадських та політичних діячів – знайти спільне рішення конфлікту не шляхом протистояння, а шляхом переговорів.

Президент України закликає лідерів опозиції до мирного врегулювання та негайного відмежування від тих радикальних сил, які провокують кровопролиття і зіткнення з правоохоронними органами.

Треба скласти зброю і сідати за стіл переговорів.

Пам’ятаймо: життя людині дається лише один раз, і прожити його потрібно так, щоб не було соромно за власні вчинки та прийняті рішення.



Переглядів: 4794
Поширень: 0