- Сьогодні головним завданням міліції є забезпечення охорони громадського порядку, недопущення мародерства. Вінничани повинні почувати себе у безпеці. У цьому правоохоронцям активно допомагають самі ж громадяни, представники різних громадських організацій. Така співпраця дала позитивні результати. Минулої доби в обласному центрі зареєстроване одне кримінальне правопорушення, а за останні три доби не було скоєно жодного тяжкого злочину - розбою, вбивства, – розповів полковник міліції Олег Школьний. - У вихідні дні активісти автомайдану спільно з працівниками ДАІ затримали 5 водіїв, які керували транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння.

Зберегти спокій громадян, забезпечити правопорядок у містах та селах можуть усі охочі. Міліція вдячна добровольцям, які допомагають цивілізованим способом не допустити знищення майна, руйнування державних будівель, залякування мирних громадян.

- Я пишаюся вінничанами, які не шкодуючи власних зусиль та часу, вирішили навести порядок у своєму місті, допомагаючи працівникам міліції належним чином забезпечити спокій громадян, зберегти їх здоров’я та життя.



Переглядів: 3784
Поширень: 0