Скоординувати дії та відпрацювати систему швидкого реагування - таке завдання поставив перед членами Штабу зони територіальної оборони Вінницької області керівник регіону Анатолій Олійник.

Голова облдержадміністрації зауважив, що система територіальної оборони, яка існує сьогодні, розрахована на особливий період і розгортається в термін до 10 днів. Проте сучасні реалії вимагають оперативного реагування на можливі загрози. А тому, переконаний Анатолій Олійник, нагальним питанням є розробка превентивних заходів та відпрацювання системи швидкого реагування на потенційні виклики.

Вінницьку область підготують до можливих проявів агресії

«Необхідно скоординувати наші дії таким чином, щоб область була потужно й серйозно готовою до будь-яких проявів зовнішньої агресії і тих проблемних питань, які сьогодні ще присутні у внутрішньому житті держави», - підкреслив голова облдержадміністрації.

Вінницьку область підготують до можливих проявів агресії

Керівник Вінниччини наголосив на важливості тісного взаємозв’язку із силовими структурами й патріотично налаштованими людьми. Та висловив переконання, що в кожному районі області мають бути створені обліковані формування громадян, готових стати на захист держави, а відповідно – й відпрацьована система їх оповіщення.

Учасники засідання обговорили також питання щодо організації спеціальної підготовки членів таких громадських формувань та шляхи посилення контролю за правопорядком на території області. 



Переглядів: 4126
Поширень: 0