Сьогодні прокурор області В\'ячеслав Соколовий представив колективу новопризначеного першого заступника прокурора області старшого радника юстиції Анатолія Максимюка.

В\'ячеслав Соколовий представив колективу першого заступника та заступника прокурора області

Анатолій Сергійович Максимюк - людина з великим багажем знань та професійного досвіду. В органах прокуратури розпочинав трудову діяльність із стажиста на посаді старшого слідчого у 1995 році. Займав різні відповідальні посади у прокуратурах Вінницької, Чернівецької областей та Генеральної прокуратури України. Певний час займався викладацькою діяльністю в Академії прокуратури України при ГПУ. З 2008 року до нинішнього призначення очолював організаційно-контрольний відділ прокуратури Вінницької області.

Також В\'ячеслав Соколовий представив колективу нового заступника прокурора області. На цю посаду наказом в.о. Генерального прокурора України призначено старшого радника юстиції Сергія Сухореброго.

Сергій Анатолійович Сухоребрий свій професійний шлях пройшов від стажиста помічника прокурора до очільника прокуратури району - останнім часом очолював прокуратуру Калинівського району на Вінниччині.

Прокурор області зазначив, що організаторські здібності новопризначених, їх енергія, наполегливість дозволять в досить непростих умовах сьогодення досягти успіхів та ефективного виконання завдань, покладених на органи прокуратури Вінниччини.
 



Переглядів: 6034
Поширень: 0