Вінницю відвідав представник Посольства Сполучених Штатів Америки в Україні Джон Буш. Дипломат зустрівся із головою облдержадміністрації Анатолієм Олійником, виконуючим обов’язки міського голови Вінниці Сергієм Моргуновим та іншими представниками влади у регіоні. Американця цікавила готовність області до проведення виборів Президента України та з’ясуванню деталей такої підготовки.

Вінницю відвідав Джон Буш

«З метою належної організації виборів глави держави, за кожним районом області закріплено керівника департаменту чи управління облдержадміністрації та окремо відповідального працівника апарату ОДА, які здійснюють контроль за вирішенням матеріально-технічних питань, - зазначив голова обласної державної адміністрації Анатолій Олійник. – На сьогодні ми вже маємо узагальнені дані по всіх приміщеннях, де розташовуватимуться виборчі комісії, і результати проведеного моніторингу дають підстави бути впевненими у тому, що всі ці приміщення будуть забезпечені усім необхідним для належної роботи».

Вінницю відвідав Джон Буш

У контексті громадської безпеки, Анатолій Олійник зауважив, що на території області вжиті додаткові заходи задля забезпечення громадського спокою під час проведення виборчої кампанії.

«Створені у районах області громадські формування спільно з правоохоронними органами, органами МНС, обласним військкоматом проводять роботу щодо підтримки правопорядку і охорони наших кордонів. Суспільно-політична ситуація в регіоні керована й контрольована» - каже губернатор.

Вінницю відвідав Джон Буш

Обговоривши низку питань щодо належної підготовки виборів, керівники області та міста запевнили однофамільця екс-президента США, що у Вінницькій області виборча кампанія пройде прозоро і демократично.



Переглядів: 4266
Поширень: 0