Голова облдержадміністрації Анатолій Олійник дав завдання вчасно забезпечити виборчі дільниці матеріальною базою.

«Фінансування, надання приміщень, телефонний зв’язок, оргтехніки, транспорту має бути забезпечено вчасно. Люди повинні знати, що нині регіональна влада може професійно, кваліфіковано відповідати за проведення чесних, законних та демократичних виборів. Тим самим це забезпечить високу явку вінничан у день волевиявлення на виборчих дільницях, а це найкраща оцінка нашій проведеній роботі» - підкреслює губернатор.

За кожним районом області будуть закріплені начальники департаментів та управлінь облдержадміністрації, які відповідають за організацію та матеріально-технічне забезпечення виборчих дільниць. Кожен особисто звітуватиме, як справилися із поставленими завданнями.

Окремо голова облдержадміністрації акцентував увагу на заходах щодо забезпечення правопорядку і громадської безпеки під час проведення виборів. «Одним із основних завдань не допустити у день голосування на президентських виборах провокацій та диверсій. Хоча, несподіванки в день виборів цілком можливі, маємо бути готові до будь-якого розвитку подій» - зауважив Анатолій Олійник.



Переглядів: 2950
Поширень: 0