Українська сторона зробить все від неї залежне для того, аби з’ясувати всі причини трагедії на Донеччині літака Боїнг-777 Малайзійських авіаліній, який прямував курсом Амстердам (Нідерланди) – Куала-Лумпур (Малайзія). На цьому наголосив Віце-прем’єр-міністр – Міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Володимир Гройсман на брифінгу в Будинку Уряду в четвер, 17 липня.

«Висловлюємо свої співчуття рідним і близьким тих, хто був на борту того літака. Ми зробимо все залежне від України для того, щоб всебічно розглянути всі причини цієї страшної трагедії. І як тільки у нас буде з’являтися достовірна інформація щодо обставин цієї трагедії, ми обов’язково її будемо надавати», - заявив Володимир Гройсман.

Він нагадав,що за дорученням Прем’єр-міністра України Арсенія Яценюка створено Урядову комісію для з’ясування обставин катастрофи на Донеччині літака Боїнг-777. Він наголосив, що до її складу увійшли представники органів влади, які забезпечать організацію пошукових і рятувальних робіт, ті процедури, які передбачені міжнародним і внутрішнім правом, щоб «розслідувати і усвідомити те, що відбулося на території повітряного простору України».



Переглядів: 2949
Поширень: 0