Мета наради – пошук шляхів вирішення проблем фінансової самодостатності місцевих громад та оптимальної моделі реалізації права територіальних громад на забезпечення представництва інтересів регіонів у вищих органах державної влади.

Участь у нараді візьмуть: Міністр у справах сім\'ї, молоді та спорту Ю. Павленко, Міністр регіонального розвитку та будівництва В. Куйбіда, заступник Міністра фінансів А.Мярковський, голова Державного комітету України з питань регуляторної політики та підприємництва О. Кужель, голова Фонду сприяння місцевому самоврядуванню при Президентові України М. Пухтинський, голови восьми обласних державних адміністрацій – Вінницької, Житомирської, Київської, Кіровоградської, Одеської, Хмельницької, Черкаської, Чернівецької, голови райдержадміністрацій Вінницької області, селищні та сільські голови Вінницької області та інші.

У рамках поїздки Глава держави ознайомиться з роботою Вінницького обласного центру соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями «Обрій».

Президент, окрім того, планує оглянути новостворений Центр адміністративних послуг «Прозорий офіс» Вінницької міської ради.

В.Ющенко також поспілкується із представниками місцевих ЗМІ.


Переглядів: 3745
Поширень: 0