Надзвичайний та Повноважний Посол Аргентинської Республіки в Україні Ліла Ролдан Васкес де Муан, перебуваючи 9 жовтня у Вінниці, засвідчила пильну увагу до тих процесів, які мають сьогодні місце в Україні.

Надзвичайний та Повноважний Посол Аргентинської Республіки в Україні Ліла Ролдан Васкес де Муан

«Ми бачимо, що Україна відновлює гідність та об’єднує свій народ, що ваша держава має силу і відчуває солідарність з боку світових держав. Ми спостерігаємо значні зміни у вашому суспільстві, зміни системи Уряду, підписання Угоди про асоціацію з ЄС. І сподіваємось, що найближчим часом у вашій державі все налагодиться і ми зможемо повернутися до питань здійснення підприємницької діяльності», - зауважила пані Посол.

Вінницю відвідала Надзвичайний та Повноважний Посол Аргентинської Республіки в Україні Ліла Ролдан Васкес де Муан

Серед найважливіших напрямів співробітництва дипломат виокремила сільськогосподарське спрямування, зокрема сфери сільськогосподарського машинобудування та агротехнологій, а також галузь тваринництва. Відтак запросила вінницьких аграріїв відвідати традиційні для Аргентини масштабні сільськогосподарські виставки, аби особисто ознайомитись з досягненнями аргентинців у цій галузі.

Вінницю відвідала Надзвичайний та Повноважний Посол Аргентинської Республіки в Україні Ліла Ролдан Васкес де Муан

Відзначила пані Ліла Ролдан Васкес де Муан і готовність до співпраці у сферах туризму, культури та освіти, тим паче, що українська діаспора в Аргентині сягає сьогодні близько 350 тисяч представників, і навіть Міністр закордонних справ Аргентинської Республіки, як виявилось, має коріння з Вінниччини.



Переглядів: 4129
Поширень: 0