12 жовтня, на телеканалі ВДТ Володимир Гройсман розкаже про реформу місцевого самоврядування і децентралізацію, передбачені Стратегією-2020.

Як повідомили на телеканалі ВДТ, програма транслюватиметься в неділю о 20:30.

Розповідаючи про реформу із децентралізації Гройсман відповість на болючі питання для жителів маленьких містечок та сіл, пояснить суть перетворень і механізми, завдяки яким місцеві громади та обрані ними керівники територій зможуть самостійно розпоряджатися заробленими грішми і вирішувати місцеві проблеми, не випрошуючи грошей з району чи області.

Головним в результаті проведення реформ, за словами колишнього мера Вінниці, має стати фінансова незалежність та можливість швидкого розвитку територій. Коли громади на місцях самі вирішуватимуть який садочок чи школу потрібно ремонтувати; яку ділянку дороги оновлювати; скільки коштів виділяти на потреби тих чи інших соціальних закладів і все це без погодження із Києвом.

Що саме пропонує Гройсман і що необхідно, щоб життя українців почало змінюватися вже з січня 2015 року, дивіться 12 жовтня о 20:30 на телеканалі ВДТ.



Переглядів: 3550
Поширень: 0