Те, що ми бачимо сьогодні на передових, на підприємствах, які виробляють військову техніку, свідчить про те, що розпочався процес відродження української армії.

Про це в ефірі програми “Шустер LIVE” розповів Віце-прем’єр-міністр України – Міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Володимир Гройсман за результатами робочої поїздки з Президентом України до Донецької та Луганської областей.

За місяць дії режиму припинення вогню, нехай він і крихкий , але нам вдалося побудувати лінію зіткнення, фортифікаційні споруди, розпочати серйозний процес відновлення війська, військової техніки, сьогодні всі підприємства завантажуються, потужності відновлюються. Кожного дня нова відновлена техніка потрапляє у бойові частини, на укріплення”, – сказав Віце-прем’єр.

За його словами, протягом останнього місяця здійснюютьсся кроки для підвищення боєздатності української армії. До того ж, Україна має широку міжнародну підтримку в укомплектуванні і підготовці українських військових.

Я бачив людей в окопах, людей зі зброєю, надзвичайно мужніх, які є уособленням духу України. Коли ти дивишся в їхні очі, ти розумієш, що є люди, яких ти поважаєш і яким ти можеш довірити власне життя і безпеку власної країни”, – зазначив Володимир Гройсман.



Переглядів: 3482
Поширень: 0