У Мінрегіоні України відбулися кадрові зміни. Кабінет Міністрів призначив Володимира Кістіона першим заступником Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства, а В’ячеслава Негоду – заступником Міністра – керівником апарату.

Володимира Кістіона призначено першим заступником Гройсмана14 жовтня Віце-прем’єр-міністр – Міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Володимир Гройсман представив колективу відомства новопризначеного першого заступника Міністра.

«Хочу представити вам людину, з якою я, будучи міським головою Вінниці, успішно пропрацював шість років. Володимир Кістіон прийшов в Міністерство з місцевого самоврядування, тому його знання для нас будуть надзвичайно корисними. Можу рекомендувати Володимира Євсевійовича як системну людину, професіонала, що вміє досягати результату. Я впевнений, що він буде гарним керівником і надійною опорою, і йому вдасться за вашої підтримки створити у нашому Міністерстві сучасну якісну команду», - сказав Володимир Гройсман.

Він також повідомив, що В’ячеслав Негода і надалі опікуватиметься у Міністерстві напрямком розвитку місцевого самоврядування. «Це питання сьогодні є надзвичайно важливим. Над реалізацією реформи місцевого самоврядування та територіальної організації влади мають працювати справжні фахівці, одним з яких є В’ячеслав Андронович. Вірю в успіх нашої подальшої співпраці», - зазначив Володимир Гройсман.

Для довідки

Кістіон Володимир Євсевійович 1965 року народження. За освітою інженер-будівельник, закінчив Одеський інженерно-будівельний інститут за спеціальністю “водопостачання та водовідведення”.

Отримав ступень магістра державного управління в Одеському регіональному інституті державного управління.

Перше місце роботи – майстер житлового фонду Ямпільського комбінату комунальних підприємств.

З 1990 року очолив Ямпільське підприємство водопровідно-каналізаційного господарства.

З 2001 року - начальник обласного комунального виробничого підприємства водопровідно-каналізаційного господарства “Вінницяводоканал”.

З 2008 по 2011 рік займав посаду заступника Вінницького міського голови.

З липня 2011 року - перший заступник Вінницького міського голови.

Заслужений працівник сфери послуг України.



Переглядів: 9103
Поширень: 0