Сьогодні, 20 жовтня, на апаратній нараді виконуючий обов’язки міського голови Сергій Моргунов представив нового заступника мера, що опікуватиметься роботою сфери житлово-комунального господарства міста. Ним став Ігор Корольчук, який до цього призначення обіймав посаду директора департаменту комунального господарства та благоустрою міської ради.

Ігор Корольчук в органах місцевого самоврядування працює сім років. Його знайомство із роботою житлово-комунального господарства розпочалось в 90-их роках з посади слюсаря-електромонтажника на одному із приватних вінницьких підприємств.

У 2005 році Ігор Корольчук розпочав працювати на комунальному підприємстві на посаді заступника начальника з питань управління твердими побутовими відходами міського комунального підприємства, а після створення КП «ЕкоВін» - очолив це підприємство.

У 2007 році був призначений на посаду начальника управління комунального господарства та благоустрою, а у 2011 році після реорганізації органів місцевого самоврядування очолив однойменний департамент, де і працював до призначення на посаду заступника міського голови.

«Раніше Ігор Корольчук займався досить важливим напрямком роботи, і виконував свої обов’язки досить якісно. Рішення про його призначення на посаду заступника міського голови було спільним. Ми запропонували йому обійняти цю посаду, і він, як людина командна, підтримав цю пропозицію, - сказав в.о. міського голови Сергій Моргунов. – Виконуючим обов’язки директора департаменту комунального господарства та благоустрою призначено Юрія Павлінчука, який був заступником директора цього департаменту». ​



Переглядів: 5371
Поширень: 0