Сьогодні прокурор Вінницької області В\'ячеслав Соколовий представив колективу новопризначеного прокурора м. Вінниці. Відповідно до наказу Генерального прокурора України від 30 жовтня 2014 р. цю посаду займає старший радник юстиції Нікітчин Руслан Олександрович.

Свою трудову діяльність в органах прокуратури Руслан Олександрович розпочав у 1998 р. старшим слідчим прокуратури міста Вінниці. Відтоді займав різні відповідальні посади в апараті прокуратури області та підпорядкованих прокуратурах нашого регіону. У свій час був заступником Жмеринського міжрайонного прокурора, очолював прокуратури Літинського, Шаргородського та Калинівського районів.

У Вінниці представили новопризначеного прокурора

У його послужному списку є відзнака Генерального прокурора України - "Подяка за сумлінну службу в органах прокуратури" ІІ ступеня.

В\'ячеслав Соколовий окреслив ряд завдань в умовах реформи органів прокуратури. При цьому, він наголосив, що робота буде дуже важка та відповідальна.

У Вінниці представили новопризначеного прокурора

У свою чергу Руслан Нікітчин подякував за високу довіру очолити колектив прокуратури м. Вінниці та запевнив у законності й правопорядку на теренах обласного центру.

Привітати новопризначеного прокурора міста прийшли в.о. міського голови, секретар Вінницької міської ради Сергій Моргунов, начальник ВМВ УМВС України у Вінницькій області Юрій Куций, в.о. начальника ОДПІ м. Вінниці Сергій Здітовецький, голова Вінницького міського суду Андрій Михайленко та керівники піднаглядних установ виконання покарань.



Переглядів: 9289
Поширень: 0