Для бізнесу, який працював під час правління Януковича, необхідно провести податкову амністію, сказав у ході зустрічі з членами Європейської бізнес Асоціації Віце-прем`єр-міністр України – Міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Володимир Гройсман.

«Амністія має бути проведена, адже бізнес, який працював в диких умовах, фактично заганяли під кримінал. Треба показати вихід з цієї ситуації. Податкова система має бути зрозумілою і не повинна ревізуватися щорічно. Необхідно розробити правила гри щонайменше на 5 років і накласти мораторій на зміни. Адже як можна планувати будь-які бізнес-процеси, коли постійно перебуваєш під загрозою? Цю систему “гачка” необхідно зняти», – зазначив Віце-прем`єр-міністр.

Він запросив представників бізнесу до співпраці у рамках опрацювання коаліційної угоди демократичних сил майбутнього парламенту. За його словами, чіткий план дій документу, що включає 7 напрямків, містить і податковий аспект. Він нагадав, що над усіма напрямками працюють представники 5 політичних партій, які напевно увійдуть до майбутньої коаліції. Представники бізнесу запевнили Володимира Гройсмана, що готові стати шостою силою у процесі підготовки коаліційної угоди.



Переглядів: 3904
Поширень: 0