Володимир Гройсман – віце-прем’єр-міністр, екс-мер Вінниці, – посів першу сходинку серед найвідповідальніших членів уряду. Перемогу у цьому рейтингу він отримав завдяки тому, що кількість виконаних обіцянок Гройсмана є найбільшою. Рейтинг склав сайт «Слово і Діло», котрий постійно моніторить роботу влади.

Зокрема, Володимир Гройсман виконав 124 обіцянки, ще 67 – у процесі виконання і 47 наразі є невиконаними.

«Срібло» рейтингу отримав Остап Семерак – Міністр кабміну. «Бронза» дісталася Павлу Клімкіну – Міністру закордонних справ України.

В рейтинзі найвідповідальніших міністрів В.Гройсман займає перше місце

Як йдеться на сайті «Слова і Діла», в ході моніторингу зобов’язань Кабінету Міністрів у період з 24 по 30 жовтня експерти додали 6 актуальних обіцянок до досьє членів українського уряду.

«Частина з них стосувалася виборчого процесу, перебіг та підсумки якого якраз були в розпалі протягом усього тижня. Решта – стосувалися майбутньої політичної та економічної ситуації в країні. показово,що перевірка виконання обіцянок міністрів цього тижня не дала жодного негативного результату, натомість виконаних обіцянок виявилося 4. При цьому до списку увійшли і 2 невиконаних зобов’язання міністра економічного розвитку Ігоря Прасолова, котрі спеціалісти народного контролю визнали за доречне додати до цього дайджесту в силу строку дії обіцянки», – повідомляє «СіД».



Переглядів: 4047
Поширень: 0