Верховна Рада України, ухваливши Програму діяльності Уряду, підтримала Кабінет Міністрів на шлях до запровадження реформ. Про це заявив Голова Верховної Ради України Володимир Гройсман у четвер під час брифінгу.

Керівник Парламенту зазначив, що сьогодні народні депутати підтримали надзвичайно важливий документ - Програму діяльності Уряду, підкресливши, що її основою є коаліційна угода. «Це означає, що в Уряду є всі підстави розпочинати реформи, а український Парламент має стати не гальмом, а двигуном позитивних якісних змін, - заявив він. - На сьогодні всі органи влади в Україні сформовані, Програма діяльності Уряду прийнята, коаліційна угода є її невід’ємною частиною», - підсумував він.

В.Гройсман висловив задоволення тим, що у надзвичайно короткі терміни сформовані робочі органи Парламенту і розпочато повноцінну роботу. У цьому контексті він повідомив, що до порядку денного внесено більш ніж 400 законопроектів, які будуть розглядатися у комітетах.

В.Гройсман також зазначив, що всередині коаліції є здорова дискусія, діалог і розуміння щодо необхідності знаходження спільних рішень і взяття на себе спільної відповідальності.



Переглядів: 3574
Поширень: 0