Президент України – Верховний Головнокомандувач Збройних Сил України Петро Порошенко під час робочої поїздки у Житомирську область передав військовослужбовцям частин Збройних Сил більше 150 одиниць військової техніки та озброєння, виготовлених або відновлених підприємствами оборонно-промислового комплексу України.

На військовому аеродромі смт. Озерне Президент вручив сертифікати на техніку, озброєння та стрілецьку зброю, а також на два військові літаки МІГ-29 та два – СУ-27.

Звертаючись до військових, Глава держави привітав їх з Новим роком та Різдвом Христовим і висловив сподівання, що 2015 рік стане для України роком перемоги і роком миру. «Нова українська армія буде опорою і гарантом незалежності та територіальної цілісності держави», – заявив Президент.

Президент передав військовослужбовцям більше 150 одиниць військової техніки та озброєння

«Для мене велика честь бути Верховним головнокомандувачем такого війська», – сказав Глава держави.

Серед техніки, що була передана на потреби арміі, – бойові машини піхоти та десанту, транспортери, військові джипи КрАЗ «Спартан», автоматичні міномети, штурмова стрілецька зброя. Глава держави ознайомився зі зразками озброєння та військової техніки.

Президент передав військовослужбовцям більше 150 одиниць військової техніки та озброєння

Президент висловив подяку керівництву та трудовим колективам Державного концерну «Укроборонпром», Житомирського бронетанкового заводу, Харківського автомобільного ремонтного заводу, Шепетівського ремонтного та Кременчуцького автомобільного заводів, науково-виробничого об’єднання МВС «Форт», усім, хто долучився до надзвичайно важливої справи створення та відновлення військової техніки.

Президент передав військовослужбовцям більше 150 одиниць військової техніки та озброєння

Петро Порошенко наголосив на тому, що захисники Вітчизни мають бути забезпечені всім необхідним. Президент відзначив велику роботу волонтерів у питаннях забезпечення армії й у процесах реформи Міністерства оборони і висловив переконання, що залучення громадських активістів до роботи МО сприятиме якнайшвидшій модернізації як самого відомства, так і армії в цілому.

Президент вручив державні нагороди військовослужбовцям.

Також Президент вручив державні нагороди військовослужбовцям.



Переглядів: 8281
Поширень: 0