3 квітня, колективу прокуратури прокурор області В.П.Соколовий представив двох новопризначених своїх заступників - Янківа Олега Федоровича та Попеска Олександра Петровича. Відповідно до наказу Генерального прокурора України їх також затверджено членами колегії прокуратури Вінниччини.

"Головним для працівників прокуратури області залишається ствердження в регіоні принципів верховенства права та справедливості. Єдиним вірним шляхом у протидії злочинності й корупції, збереженні стабільності в області є наша спільна злагоджена робота", - зазначив В\'ячеслав Соколовий.

Крім того, він побажав новопризначеним успішної роботи задля того, щоб на Вінниччині й надалі панували законність і правопорядок.

У прокурора області нові заступники

Також наказами Генерального прокурора України від 2 квітня 2015 року прокурором Вінницького району призначено Путрю Олега Вікторовича, а Козятинським міжрайонним прокурором - Кордона Олега Володимировича.

До цього Путря О.В. обіймав посаду Козятинського міжрайонного прокурора, Кордон О.В. - очолював прокуратуру Липовецького району.

Для довідки

Янків О.Ф.,1966 року народження, свою трудову діяльність розпочав одразу після закінчення у 1990 році Харківського юридичного інституту на посаді стажиста помічника прокурора Тиврівського району. У подальшому займав різні відповідальні посади в прокуратурах Вінниччини. Останнім часом очолював прокуратуру Тиврівського району. Старший радник юстиції.

Янків О.Ф.Попеско О.П.

Попеско О.П. 1979 року народження. Закінчив Національну юридичну академію ім. Я. Мудрого в 2001 р. В органах прокуратури з 2001 р. Розпочав свою трудову діяльність з посади помічника прокурора Замостянського району м. Вінниці. У подальшому займав різні відповідальні посади в прокуратурах нашого регіону. Останнім часом був начальником відділу нагляду у кримінальному провадженні в сфері транспорту прокуратури області. Старший радник юстиції.

Путря О.В., 1975 року народження, у 1997 році закінчив Національну юридичну академію України ім. Я.Мудрого. Трудову діяльність розпочав у 1997 році на посаді слідчого - стажиста прокуратури Роздільнянського району Одеської області. Радник юстиції.

Путря О.В.Кордон О.В.

Кордон О.В. 1977 року народження. Має вищу юридичну освіту - закінчив Чернівецький державний університет ім. Ю.Федьковича та Одеську Національну юридичну академію. В органах прокуратури з 2000 року. Займав різні відповідальні посади в прокуратурах Вінниччини. Зокрема, очолював прокуратури Іллінецького та Липовецького районів. Радник юстиції.



Переглядів: 6121
Поширень: 0