Новий проект Закону «Про органи внутрішніх справ України» передбачає кардинальну зміну роботи та структурну оптимізацію колишніх МРЕВ. Про це під час засідання Уряду 4 квітня зазначила Перший заступник Міністра внутрішніх справ України Ека Згуладзе.

«Необхідно змінювати правила, а не людей, не тільки карати, а попереджувати, - зазначила Перший заступник Міністра. - Кожен працівник матиме право власноруч підписувати документи, а не ходити до керівника за підписом».

Ека Згуладзе зазначила, що у сервісних центрах буде встановлено уніфіковану вартість послуг.

«На сьогоднішній день в Україні функціонує 228 центрів МРЕВ. Їх буде скорочено до 64, ми плануємо запровадити ще 15 мобільних центрів», - запевнила Ека Згуладзе.

За словами Першого заступника Міністра внутрішніх справ України, лише в м. Київ функціонувало 10 центрів МРЕВ, відтепер залишиться 2.

«МРЕВ будуть надавати послуги на місця. Деякі послуги зроблять електронними, з використанням ІТ-технологій. У липні 2015 року у столиці запрацюють 2 оновлених центри, а до вересня 2015 року - 62 по Україні. Всі функції та посилення повноважень будуть передані до вересня 2017 року», - зазначила Ека Згуладзе.



Переглядів: 4093
Поширень: 0