Сьогодні під час ап​​аратної наради з керівниками виконавчих органів міської ради в. о. міського голови Сергій Моргунов представив нового директора департаменту економіки та інвестицій міської р​ади. Ним став Віталій Погосян.

Місяць тому колишнього керівника департаменту економіки та інвестицій Галину Якубович сесією міською ради було призначено на посаду заступника міського голови з економічних та фінансових питань. 27 квітня в. о. міського голови Сергієм Моргуновим колективу було представлено нового директора департаменту. На цю посаду було призначено Віталія Погосяна, який з 2004 року і по цей час працював у банківській сфері.

«Наразі я тільки знайомлюся з роботою міської ради, але під час ранішньої наради мене приємно вразила злагоджена робота колективу та підхід до вирішення важливих для міста питань. Тут напрацьована гарна база, - зазначає Віталій Погосян. – Але в подальшому ще є, над чим працювати. Основним завданням, яке буде стояти найближчим часом переді мною та департаментом, - сприяння залученню інвестицій в місто, що в свою чергу допомагатиме розбудові Вінниці. Це з одного боку сприятиме створенню нових робочих місць, а з іншого – за допомогою податків наповнюватиме місцевий бюджет. Тобто від цього виграє як місто, так і люди. Це для мене нова сфера роботи – я людина бізнесу, яка знає його потреби зсередини. Бізнес дуже тонко реагує на різні зміни та коливання як в країні в цілому, так і у місті зокрема, і влада має бути дуже мобільною до його потреб».



Переглядів: 4961
Поширень: 0