Відсьогодні на офіційному сайті Верховної Ради України розміщуватиметься статистика відвідувань народними депутатами України пленарних засідань і участі у голосуванні. На цьому наголосив Голова Верховної Ради України Володимир Гройсман, відкриваючи пленарне засідання Парламенту у вівторок.
«Буде визначатися «ТОП 25» найкращих і найгірших результатів», - сказав В.Гройсман.

Керівник Парламенту нагадав, що учора під час Погоджувальної ради він звернувся до ЗМІ, громадських організацій з проханням ретельно аналізувати, як парламентарії відвідують засідання. «Ми з вами, з більшістю депутатів Парламенту, з громадськістю, розпочали широку кампанію «Стоп прогульник!», - заявив В.Гройсман. - Щоби прогульникам було дуже не солодко, і всі розуміли, хто обирався, щоб працювати і приймати рішення, а хто обирався, щоб сюди взагалі не приходити».

В.Гройсман: У Парламенті стартувала кампанія «Стоп прогульник!»

Звертаючись до депутатів, Голова Верховної Ради попросив їх відповідально ставитися до своїх обов’язків. «Бажаю кожному стати найкращим щодо відвідування і результативності голосувань, - сказав він. - Я би всім рекомендував голосувати або «за» або «проти», або «утримався». Четвертого варіанту немає».



Переглядів: 3713
Поширень: 0