19 травня 2015 року голова Вінницької обласної державної адміністрації Валерій Коровій представив нового начальника Головного територіального управління юстиції у Вінницькій області Юрія Круголя. Очільник управління юстиції успішно пройшов конкурсний відбір в Міністерстві юстиції України та відповідно до наказу Міністерства юстиції України №1605/к від 19 травня 2015 року призначений на посаду.

В Головному територіальному управлінні юстиції у Вінницькій області – новий керівникУ своєму вступному слові Валерій Коровій відзначив не тільки роль права та правової держави для розвитку суспільства, а й важливість реформ у сфері юстиції, які безпосередньо вплинуть і на соціально-економічний розвиток України в цілому. Валерій Вікторович також говорив про найважливіше завдання юстиції сьогодення - повернути довіру до законів і влади. А бажаючи новопризначеному керівнику успіхів на керівній посаді, висловив підтримку з боку обласної державної адміністрації.

Від імені керівництва та колективу Головного територіального управління юстиції у Вінницькій області нового очільника привітала Тетяна Вінницька, яка дотепер виконувала обов’язки начальника управління.

Під час представлення новопризначений керівник подякував за надану довіру та приступив до виконання своїх службових обов’язків.



Переглядів: 3884
Поширень: 0