«Після підписання Протоколу як з боку Кабінету Міністрів, так і з боку обласної і місцевої влади розпочалась дуже серйозна робота над формуванням самої Угоди, - розповідає міський голова Володимир Гройсман. - Далі відбудеться опрацювання цих документів з міністерствами, після чого ми вийдемо на підписання Угоди. Сподіваюсь, що це відбудеться вже у листопаді».

главою Уряду спільно з керівництвом Вінницької області та міста Вінниці було підписано Протокол намірів про підготовку проекту Угоди щодо регіонального розвитку Вінницької області та міста Вінниці

Угода, яка буде підписана, визначатиме базові принципи розвитку області і міста та пріоритетні програми в різних галузях, які в регіоні в подальшому будуть спільно реалізовуватися з Урядом.

«Думаю, що навіть перші особи центральних органів влади не знають, як сьогодні провести якусь зміну через Верховну Раду, - каже Володимир Гройсман. - Тому за допомогою регіональних Угод ми намагаємось винайти бодай якийсь варіант часткових змін у державному бюджеті в питанні місцевих бюджетів».


Переглядів: 3317
Поширень: 0