Голова облдержадміністрації Валерій Коровій прийняв рішення про оптимізацію чисельності працюючих в ОДА. Передбачено скоротити 63 посади, які суттєво не впливають на здійснення основних функцій облдержадміністрації.

Зважаючи на непросту ситуацію в державі, оптимізація структури штатів дозволить скоротити видатки бюджету на утримання облдержадміністрації.

Згідно з відповідним розпорядженням голови облдержадміністрації «Про оптимізацію облдержадміністрації» передбачається скоротити 13 посад апарату ОДА, а також 50 посад в структурних підрозділах.

Зокрема, в апараті державного органу планується скоротити 13 посад.

Серед них: посаду заступника начальника відділу по забезпеченню діяльності голови облдержадміністрації; 3 посади відповідального чергового відділу по забезпеченню діяльності голови облдержадміністрації; 1 посаду консультанта організаційного відділу управління організаційної та кадрової роботи; 4 посади головного спеціаліста та 2 посади старшого інспектора загального відділу управління діловодства та контролю; 3 посади старшого інспектора відділу господарського забезпечення та інші.

Також оптимізація передбачає припинення сектору внутрішнього аудиту облдержадміністрації шляхом його ліквідації.

Голова облдержадміністрації Валерій Коровій відзначив, що головним завданням влади є створення умов для розвитку економіки, що дозволить покращити рівень життя вінничан. А скорочення зазначених посад не відобразиться на якості виконання поставлених завдань та роботі із громадянами.



Переглядів: 3725
Поширень: 0