Голова облдержадміністрації Валерій Коровій зустрівся із керівництвом польсько-українського підприємства «Барлінек Інвест».

В складі керівництва підприємства були СEO (головний виконавчий директор) Правління групи Барлінек Войцех Міхаловскі, Віце Президент Правління групи Барлінек Павел Врона, Генеральний директор ТОВ Барлінек Інвест Іванські Вініціуш та директор відділу маркетингу ТОВ Барлінек Інвест Володимир Шевчук.

В ході спілкування керівники підприємства «Барлінек-Інвест» повідомили про те, що незважаючи на вкрай складну політичну ситуацію в Україні та економічну кризу спільне польсько-українське виробництво підприємства «Барлінек Інвест» зросло на 20%. Так, виробничі потужності заводу постійно зростають завдяки реалізації стратегії розвитку підприємства та розширенню асортименту продукції.

До Вінниці на зустріч з керівництвом області завітали керівники польсько-українського підприємства «Барлінек-Інвест»

Вони зазначили, що успіх полягає у менеджменті підприємства: більшість працівників молоді та перспективні. До того ж, зважаючи на виклики сьогодення, керівництвом підприємством було збільшено заробітну плату працівникам близько на 40%.

До Вінниці на зустріч з керівництвом області завітали керівники польсько-українського підприємства «Барлінек-Інвест»

В рамках зустрічі присутні обговорили питання розвитку та роботи підприємства на території Вінницької області. Зокрема, питання енергетики, сировини (сприяння збільшенню закупівельної спроможності підприємства) та дотримання нового порядку реалізації необробленої деревини, а також домовилися про плани на майбутнє.

Для довідки:

Спільне польсько-українське підприємство «Барлінек Інвест» є складовою частиною Європейської компанії Barlinek, яка є одним із найбільших у світі виробників тришарової паркетної дошки. Вінницьке підприємство розпочало свою роботу в жовтні 2007 року і є прикладом ефективного використання інвестиційного капіталу. Завод «Барлінек Інвест» належить до одного з найбільш потужних і екологічно чистих промислових підприємств України.

Підприємство відоме також такими природоохоронними заходами, спрямованими на захист навколишнього середовища, як постійно діюча екологічна програма під девізом «1 за 1». Від початку реалізації даної програми в Україні (жовтень 2007 року) станом на грудень 2014 року профінансовано висадження понад 833 000 дубів в 7 областях України загальною площею понад 320 га.

Окрім того, вінницький завод компанії бере участь у багатьох благодійних проектах. Постійно підтримує вінницький художньо-танцювальний ансамбль «Барвінок». З огляду на важкі часи для України підприємство підтримує і різні військові частини, благодійні організації, фонди та сім'ї призваних працівників заводу, надаючи фінансову та господарську допомогу.



Переглядів: 4867
Поширень: 0