Днями у вінницькій мерії побували журналісти американського телебачення WSIL-TV з штату Іллінойс. Серед іншого вони цікавились, як в Україні працюють місцеві органи самоврядування та відзначили відкритість та прозорість місцевої вінницької влади.

9 вересня із Вінницею знайомились американські телевізійники: Майк Снаффер (головний редактор WSIL-TV), Анна Джайлз (репортер WSIL-TV) та Джеред Робертс (головний оператор WSIL-TV). До програми їхнього перебування у нашому місті входило і знайомство із роботою вінницької мерії.

Зокрема їх цікавила система надання адміністративних послуг, яка реалізується через Прозорі офіси, та яким чином функціонує вінницький call-center, який вінничани знають як відділ оперативного реагування «Цілодобова варта».

Також іноземні гості спілкувались із заступником міського голови Галиною Якубович, яка розповіла про Вінницю, її економічний потенціал та підприємства з закордонним капіталом, що працюють у нашому місті та про те, як змінюється мерія у своїх підходах до управління містом та співпраці із мешканцями. Говорили також про податки та що сьогодні змінюється у бюджетній політиці країни в цілому та міста зокрема.

Ділячись своїми враженнями, американські телевізійники сказали, що не кожне американське місто може продемонструвати таку мерію, як вінницька, а особливої уваги заслуговує робота відділу «Цілодобова варта», де чітко фіксуються всі дзвінки та контролюється виконання звернень.

Американські журналісти приїздили до Вінниці в рамках програми обміну досвідом журналістів проекту неурядової організації IREX. Приймала гостей редакція «Вінниця-інфо», яка є філією ТОВ «Житомир-інфо».​



Переглядів: 3729
Поширень: 0