Голова обласної державної адміністрації Валерій Коровій звернувся до жителів міста Вінниці із закликом не залишатись байдужими до майбутнього рідного міста, а 15 листопада проявити свою громадянську позицію, ставши активним учасником виборчого процесу.

«15 листопада відбудеться другий етап виборів Вінницького міського голови. І для нас – для кожного, хто відчуває себе вінничанином, хто живе у ритмі рідного міста та небайдужий до його розвитку, – це дуже відповідальний день. День, коли вирішуватиметься його майбутнє.

Найкомфортніше місто держави, серце Європи в Україні, локомотив новацій та креативних рішень - сьогодні на Вінницю дивляться, на Вінницю рівняються, у Вінниці переймають досвід.

Якою вона буде в майбутньому – залежить від кожного з вас, від свідомої громадянської позиції та відповідальності кожного вінничанина.

Зробіть свій внесок у розбудову рідного міста – прийдіть 15 листопада на виборчі дільниці. Кожен ваш голос - важливий! Будьте активними! Творіть місто своєї мрії!», - йдеться у зверненні очільника ОДА.



Переглядів: 3997
Поширень: 0