Нового керівника представив особовому складу поліції м. Вінниці т.в.о. начальника Головного управління Національної поліції у Вінницькій області Сергій Кримчук та секретар міської ради Павло Яблонський.

Анатолій Віталійович Присяжнюк народився 3 березня 1979 року в с. Куна Гайсинського району.Службу в органах внутрішніх справ України розпочав у липні 2000 року на посаді старшого інспектора дорожньо-патрульної служби взводу окремого батальйону ДПС ДАІ УМВС у Вінницькій області.

За роки служби зарекомендував себе як професіонал своєї справи, принциповий керівник.

Вінницьким відділом поліції керуватиме Анатолій Присяжнюк

З 2004 року працював на керівних посадах в державтоінспекції м. Вінниці, з грудня 2014 – заступником начальника УДАІ УМВС у Вінницькій області, з листопада 2015 року – очолював відділ управління превентивної діяльності ГУ Нацполіції у Вінницькій області.

Декілька днів тому Анатолій Присяжнюк повернувся з зони АТО, де був керівником зведеного загону вінницьких поліцейських.

Вінницьким відділом поліції керуватиме Анатолій Присяжнюк

Новопризначений керівник підполковник поліції Анатолій Присяжнюк подякував за довіру й висловив впевненість, що працівники відділу докладуть максимум зусиль, аби належним чином забезпечувати правопорядок у Вінниці.



Переглядів: 7250
Поширень: 0